ClickCease

Is er iemand jarig of wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Vaak is het bedenken van een uniek cadeau lastig, zeker als er geen wensen zijn. Om je hiermee op weg te helpen geven onderstaande cadeau ideeën je nieuwe inspiratie voor een leuk, origineel en verrassend cadeau.

Zelf samengestelde cadeaus

Zelfgemaakte cadeaus zijn erg persoonlijke cadeaus. Het zijn cadeaus waar meestal speciale aandacht aan is besteed. Afhankelijk van de persoon zijn er vele verschillende opties om een zelfgemaakt of zelf samengestelde cadeaus.

Is de ontvanger een echte borrel-liefhebber? Dan is een samengesteld borrelpakket een origineel cadeau. Je kunt een borrelpakket zo uitgebreid maken zoals je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde worst, verpakte kazen, nootjes of verschillende dips. Je kunt je borrelpakket ook vullen met drank, zoals wijn, speciaalbier of wellicht een likeurtje. Tegenwoordig kun je zelfs ook online borrelpakketjes bestellen, zoals bijvoorbeeld bij MM-Deli.

Naast een borrelpakket is iets anders zelfgemaakt, zoals chocolade of gebak ook erg origineel om cadeau te doen. Je kunt bijvoorbeeld zelf bonbon proberen te maken. Ook kun je iemand verassen met gebak, denk aan een taart, cake, macarons of brownies.

Cadeaus om te doen

Vind je het lastig om iets tastbaars te vinden om cadeau te doen of vind je het minder leuk om iets te geven dat wellicht al gegeven wordt? Dan is een cadeau om iets te doen een originele en goede keus. Een dagje weg of unieke activiteit wordt veel langer herinnerd dan een standaard cadeau. Er zijn vele verschillende manier om iets cadeau te doen. Afhankelijk van de persoon en van je budget kun je het zo uitgebreid mogelijk maken. Voorbeelden van originele cadeaus zijn bijvoorbeeld een hotelbon om een nachtje weg te gaan of bijvoorbeeld een wijn – of bierproeverij om verschillende soorten drank te proberen.

Wil je nog meer out of the box denken? Denk dan bijvoorbeeld aan een scootertocht of zelfs een luchtballonvaart cadeau doen. Met deze cadeaus ben je verzekerd van een unieke ervaring. Daarnaast kun je hiermee ervoor zorgen dat je een origineel cadeau geeft dat ook nog eens voor bijzondere herinneringen zorgt!

borrelpakket