ClickCease

De massage gun

Hoe werkt de Massage Gun?
De Massage Gun stuurt door middel van trillingen directe pulsen door de spieren. Deze trillingen werken diep door in je spierweefsel. Deze vorm van massage werkt de spanning uit de spieren terwijl de bloedstroom verbetert en het beweginsbereik snel vergroot. Ook is bewezen dat het apparaat de opbouw van melkzuur in de spieren verlaagt wanneer de Massage Gun na de training wordt gebruikt.
Wanneer kan ik de Massage Gun het best gebruiken?
Je kunt de Massage Gun gebruiken zowel om op te warmen als tijdens en na je work-out. Zo herstel je sneller en blijf je langer pijnvrij. Het massageapparaat werkt uitstekend tegen spierpijn.

De Massage Gun is ook te gebruiken als je voor een lange tijd in dezelfde positie hebt gestaan of gezeten. Op die manier kun je bepaald spierweefsel ontspannen en heb je minder last van bijvoorbeeld nek of rugpijn.

Is de Massage Gun goed voor rug- en nekpijn?
Als je spanning voelt in je rug of nek, dan is de Massage Gun dé tool om de pijn te laten verdwijnen. De massage verhoogt de bloedstroom in specifiek spierweefsel, waardoor melkzuur wordt verdrongen en je bewegingsbereik verbetert. Op die manier zorgt de Massage Gun ervoor dat je gemakkelijker kunt bewegen en minder last hebt van spierpijn.
Is de Massage Gun écht zo stil?
Met een gemiddelde geluidssterkte van 40 tot 50 decibel is de Massage Gun is één van de stilste massageapparaten op de markt van percussietherapie.
Doet de Massage Gun pijn?
De Massage Gun kan pijnlijk zijn als je te hard en te lang op dezelfde plek duwt. De Massage Gun is niet ontworpen om een ultrazacht massagegevoel te geven. Dit betekent dat bij onzorgvuldig gebruik onnodige pijn kan opspelen. Gebruik de Massage Gun niet langer dan 30 seconden op dezelfde plek.

Bestellen

Hoe kan ik betalen?
Wij accepteren betalingen via iDEAL, PayPal en Creditcard.
Moet ik extra verzendkosten betalen?
Iedere bestelling bij Massagegun.nl wordt gratis verzonden. Je komt dus nooit voor verrassende extra kosten te staan.
Wat krijg ik als ik een Massage Gun bestel?
De Massage Gun wordt samen met de oplader en de opzetstukken geleverd in een opbergkoffer.

Verzenden

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer je de Massage Gun op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Als je na 17:00 uur bestelt, dan ontvang je de bestelling in twee werkdagen.
Bezorgt Massagegun.nl ook in het weekend?
Wij bezorgen niet in weekenden en op feestdagen.
Moet ik extra verzendkosten betalen?
Massagegun.nl rekent geen verzendkosten voor bestellingen. Je komt dus nooit voor verrassende extra kosten te staan.

Samenwerkingen

Kan ik reseller worden van de Massage Gun?
Het is mogelijk om reseller te worden van Massagegun.nl. Wil je de Massage Gun aanbieden in bijvoorbeeld de sportschool, fysiotherapie- of chiropractiepraktijk? Neem dan contact met ons op, we gaan graag een samenwerking aan.
Kan ik ambassadeur worden van Massagegun.nl?
Massagegun.nl is constant op zoek naar ambassadeurs. Wil je een samenwerking met ons aan gaan? Neem dan contact met ons op.
Algemene veiligheidsregels
Plaats je vinger of andere voorwerpen niet in de buurt van de ventilatieopeningen van de motor. Gebruik de Massage Gun niet op je hoofd, hart of geslachtsdelen. Zorg ervoor dat geen haren of andere voorwerpen vast komen te zitten aan de Massage Gun. Maak de Massage Gun niet nat, maak het apparaat schoon met een vochtige doek. Verwijder de oplader van de Massage Gun zodra hij volledig is opgeladen om de levensduur van de accu te verlengen.