Beoordeeld met 4.9 / 5

Veelgestelde vragen

1. Wat is een Massage Gun?

Een Massage Gun is een massage-apparaat dat vibratietherapie nabootst. Vibratietherapie wordt vaak toegepast door fysiotherapeuten om spieren los te maken. De Massage Gun trilt op een hoge frequentie, waardoor er druk op het spierweefsel komt. Hierdoor verbetert o.a. je doorbloeding, ervaar je minder spierpijn, word je flexibeler en ga je lekkerder in je vel zitten.

2. Wat doet een Massage Gun?

De Massage Gun stuurt tot diep in de spieren direct pulsen, waarmee spieren worden losgemaakt. Door deze trillen zorgen ervoor dat je sneller kan herstellen en kan ontspannen. De Massage Gun zorgt er ook voor dat de bloedstroom verbetert en het bewegingsbereik vergroot wordt. Ook is bewezen dat het apparaat de opbouw van melkzuur in de spieren verlaagt wanneer de Massage Gun na de training wordt gebruikt.

3. Waarom een Massage Gun?

Een Massage Gun is de beste optie voor zelf behandeling. De Massage Gun is vrij eenvoudig te gebruiken. Je plaatst de Massage Gun simpelweg op je lichaam en dan zweeg je langs de spier die je wilt behandelen.

4. Opzetstukken Massage Gun

De Massage Gun heeft verschillende opzetstukken. De kogelvorm is perfect om pijnpunten en knopen in je spieren los te maken. De kogelvorm kan je het beste gebruiken op plekken waar je pijn voelt.

5. Hoe werkt de Massage Gun?

De Massage Gun stuurt door middel van trillingen directe pulsen door de spieren. Deze trillingen werken diep door in je spierweefsel. Deze vorm van massage werkt de spanning uit de spieren terwijl de bloedstroom verbetert en het beweginsbereik snel vergroot. Ook is bewezen dat het apparaat de opbouw van melkzuur in de spieren verlaagt wanneer de Massage Gun na de training wordt gebruikt.

6. Wanneer kan ik de Massage Gun het best gebruiken?

Je kunt de Massage Gun gebruiken zowel om op te warmen als tijdens en na je work-out. Zo herstel je sneller en blijf je langer pijnvrij. Het massageapparaat werkt uitstekend tegen spierpijn.

De Massage Gun is ook te gebruiken als je voor een lange tijd in dezelfde positie hebt gestaan of gezeten. Op die manier kun je bepaald spierweefsel ontspannen en heb je minder last van bijvoorbeeld nek of rugpijn.

7. Is de Massage Gun goed voor rug- en nekpijn?

Als je spanning voelt in je rug of nek, dan is de Massage Gun dé tool om de pijn te laten verdwijnen. De massage verhoogt de bloedstroom in specifiek spierweefsel, waardoor melkzuur wordt verdrongen en je bewegingsbereik verbetert. Op die manier zorgt de Massage Gun ervoor dat je gemakkelijker kunt bewegen en minder last hebt van spierpijn.

8. Is de Massage Gun écht zo stil?

Met een gemiddelde geluidssterkte van 40 tot 50 decibel is de Massage Gun is één van de stilste massageapparaten op de markt van percussietherapie.

9. Doet de Massage Gun pijn?

De Massage Gun kan pijnlijk zijn als je te hard en te lang op dezelfde plek duwt. De Massage Gun is niet ontworpen om een ultrazacht massagegevoel te geven. Dit betekent dat bij onzorgvuldig gebruik onnodige pijn kan opspelen. Gebruik de Massage Gun niet langer dan 30 seconden op dezelfde plek.

10. Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren betalingen via iDEAL, Klarna, PayPal en Creditcard.