Beoordeeld met 4.9 / 5

Verzenden & Retourneren

Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 20.30 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 8,95.

Bezorging via PostNL 
PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Postkantoor  
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

Wij vinden het heel erg belangrijk dat iedere klant tevreden is met zijn aankoop. Daarom bieden we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie op ons gehele assortiment.

Belangrijke informatie met betrekking tot het retourneren van uw aankoop

Een aankoop kan binnen 30 dagen geretourneerd worden indien het item in ongebruikte staat verkeert.

Wanneer u een defect item heeft ontvangen zorgen we er samen voor dat het probleem opgelost wordt. Neem in dit geval z.s.m. contact met ons op.

Wanneer uw item binnen de garantietermijn kapot gaat zullen wij samen met u voor een gepaste oplossing zoeken.

Wij zorgen ervoor dat het geld binnen 7 dagen op uw rekening teruggestort wordt nadat u aankoop ontvangen is door ons magazijn.

Waar moet ik mijn aankoop naartoe sturen?

Uw aankoop kan geretourneerd worden naar onderstaan adres:

Arendstraat 4, 6135 KT Sittard

Belangrijk om te weten

De verzendkosten voor de retourzending van de items komen voor rekening van de klant.

Wanneer u nog andere vragen heeft met betrekking tot uw aankoop stuur dan even een mailtje naar: info@massagegun.nl