Beoordeeld met 4.9 / 5

massage apparaat nek

10 juni 2021

Steeds meer mensen hebben last van hun nek. Mensen die veel zitten met een kantoorbaan of gamen kunnen soms een slechte houding aannemen met zitten. Hierdoor ontstaan er allerlei klachten aan de rug, nek of benen. Door de verkeerde houding die veel mensen aannemen kunnen deze klachten steeds erger worden. Nu zijn er gelukkig een aantal opties om je nekspieren te versterken of los te maken met een massage apparaat voor je nek. Mensen die veel sporten weten hoe belangrijk de ontspanning van spieren is. Als je na een zware training een lekkere warme douche neemt kan je je spieren ook al lekker laten ontspannen. De hitte van de warme douche bevorderd het spierherstel en de ontspanning van je spieren. Door na het douche een massage apparaat voor je nek te gebruiken kan je je nek ook net iets meer ontspanning bieden. Hieronder vertellen we je iets meer over de massage apparaat voor je nek met ons massage gun.

Het belang van spierherstel met een massage apparaat nek

Spierherstel kan op twee verschillende manieren geactiveerd worden, dit is actief en passief spierherstel. Actief spierherstel houdt in dat je minder hard gaat trainen en oefeningen gaat doen met minder intensiteit. Bij passief spierherstel ga je minder dagen per week trainen, zodat je wat meer rust pakt. Bij beide gevallen kan je gebruik maken van een massage apparaat voor je nek, rug, benen, armen of borst. Door voor of na de training gebruik te maken van een massage apparaat voor je nek of andere spieren kan je spierherstel bevorderen. Dit kan ook uiteraard ook op een rustdag. Met een massage apparaat voor je nek kan je ervoor zorgen dat je bloedcirculatie verbeterd. Als de bloedcirculatie verbeterd kan er meer bloed met voedingsstoffen naar de pijnlijke spier gaan. Hierdoor zal de spier sneller herstellen. Als je veel nekklachten hebt kan een massage apparaat voor je nek de oplossing bieden.

Het massage apparaat voor je nek

Als je op zoek bent naar een van de beste massage apparaten voor je nek is onze massage gun hier een van de beste oplossingen voor. Onze nek massage apparaat komt met verschillende opzetstukken, zodat je verschillende delen in je lichaam kan masseren en zo spierherstel kan versnellen. Onze massage gun kun is ideaal om te gebruiken als nek massage apparaat. Door de multipurpose van onze massage gun kan je hem voor meer gebruiken dan, maar een spiergroep.Om je nek te masseren met ons nek massage apparaat kan je het beste gebruik maken van deze opzetstukken.

  • Bolvorm: De ronde bal van ons nek massage apparaat kan je het beste gebruiken voor je nek, maar ook voor je benen, billen, borst, rug en schouders. De bal vorm heeft een multipurpose functie.
  • U-vorm: Onze nek massage apparaat komt ook met een u-vorm. Deze u-vorm is het beste te gebruiken voor grote spieren, zoals de borst en voor als rug massage apparaat. Ook is deze goed te gebruiken voor je ruggengraat en nek.

Ons nek massage apparaat gebruiken

Als je aan het sporten ben let je uiteraard op veel dingen. Je let erop dat je de oefeningen goed doet, de juiste spieren gebruik en of je een goede houding hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden om ook resultaat te zien van je trainingen. Ook doe je dit om geen blessures op te lopen na een zware training. Als je een zware training hebt gehad kan je nogal wat spierpijn hebben de dag(en) erna. Soms is dat niet altijd zo handig en fijn. Door na je training ons nek massage apparaat te gebruiken kan je ervoor zorgen dat je de dag erna minder spierpijn hebt. Als je bijvoorbeeld nek, borst en triceps getraind hebt kan je het volgende doen. Na je training gebruik je ons nek massage apparaat simpelweg door hem aan te zetten. Je pakt de juist kop voor de spiergroep. Als je bijvoorbeeld je nek rustig wil masseren gebruik je u-vorm of bolvorm wat met ons nek massage apparaat wordt mee geleverd. Door dan rustig over de spiergroep te zweven met het nekmassageapparaat kan je spieren los maken en spierherstel bevorderen. Dit geldt ook hetzelfde voor je borst en rug. Belangrijk is wel dat je niet teveel druk uitoefent met het nek massage apparaat. Door te veel druk kan je jezelf ook meer pijn doen en dat willen we natuurlijk niet hebben.

Lees ook:  Hoe zorg je voor een optimaal spierherstel?

Ontspan met ons massage apparaat voor je nek

Ons massage apparaat nek heeft dus nog al wat voordelen. Als je veel doet sporten bevorderd het spierherstel en activeert het je spieren. Maar ook als je niet veel doet sporten kan je veel baat hebben met ons massage apparaat voor je nek. Door de multipurpose van onze massage apparaat nek kan je buiten je nek ook al je andere spiergroepen masseren. Als je dus ook veel zit voor je werk of omdat je veel doet gamen kan je bijvoorbeeld nekklachten krijgen. Door ons massage apparaat voor je nek, rug, borst of benen in te zetten kan je deze klachten snel verhelpen.